Izbris računa

Vprašanja na tosemjaz.net.
Soncnica

Izbris računa

ObjavaNapisal Soncnica » 12 Jul 2018 06:46

Na Facebook sem si izbrisala racun ampak ga bom spet potrebovala ko se septembra začne sola zaradi razredne skupine kjer si pošiljamo teste. Se lahko znova prijavim s starim emailom in si naredim čisto novi fb ali potrebujem tudi novi email za novi fb profil?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Izbris računa

Uredništvo » 13 Jul 2018 08:08

Odgovor svetovalca
_________________

Veliko uporabnikov Facebooka se zmoti in namesto da račun izbriše, ga v resnici deaktivira. Račun deaktiviraš tako, da se prijaviš na Facebook, greš na: Nastavitve -> Splošno -> Upravljanje računa in tu izbereš deaktiviraj račun. Deaktivacija pomeni, da tvoj račun ni nikomur viden, vendar ko se prvič prijaviš v Facebook, se ponovno aktivira in vse je tako, kot je bilo pred deaktivacijo.
Izbris računa narediš tako, da greš na: Nastavitve -> Tvoji podatki v Facebooku -> Izbris računa in podatkov. V tem primeru gre račun najprej za 14 dni v stanje deaktivacije, kar pomeni, da če se v tem času prijaviš na Facebook, bo račun obnovljen in vse bo tako, kot da računa nisi zbrisala. Če tega ne storiš v 14 dnevih, potem se račun izbriše.

Če si račun deaktivirala, potem ga boš obnovila s prvo prijavo in boš imela vse tako kot, ko si ga deaktivirala. Če pa si ga izbrisala, pa ga boš morala ponovno ustvariti. Glede uporabe istega e-poštnega naslova pa je po naših informacijah tako, da s ponovno registracijo istega e-poštnega naslova ustvariš oz. obnoviš isti račun, vendar bodo vse objave, ki si jih objavila, izbrisane, če bo od izbrisa minilo več kot 90 dni, sicer se lahko nekatere objave, ki jih v tem času Facebook še ni izbrisal, obnovijo.

Marko, Safe.si