Stran 1 od 1

Katera "napaka" je to?

Objavljeno: 05 Apr 2018 16:47
Napisal Girl000
Pozdravljeni!

Ze nekaj casa sem zaljubljena v enega fanta in vem, da sem mu vsec tudi jaz. Ampak za zdaj se ni med nama se nic zgodilo, ker ga je nekoliko strah, da bi ga prizadela (sicer mi zelo zaupa, ampak potrebuje nekoliko vec casa zaradi tezkega druzinskega ozadja). Deloma je povezan njegov strah z njegovim spolnim udom, saj naj bi imel neko "napako." Njegova kozica naj bi bila pretesna in ne more cutiti, kaj se dogaja "tam spodaj." Zato pravi, da mora biti zelo grob, ce zeli, da bi mu prislo, hkrati pa to traja po minimalno eno uro (pogosto celo dlje). Sicer se je sam navadil tako ziveti, ampak ker sem jaz se devica, si ne zaupa, da bi znal dobro poskrbeti med mojim prvim spolnim odnosom.

Sicer sem sedaj nekaj nepomembnih podatkov nastela samo zato, da dobite nekoliko jasnejso sliko situacije. Mene sicer nic od tega ne moti. K vam se obracam zgolj zato, ker ne vem, kako se ta njegova "napaka" imenuje, da bi se lahko o zadevi boljse informirala. On pa mi tudi ni imensko povedal za ta problem. Torej zanima me le, kako se to imenuje, ker bi rada vedela vec o tem in mu pomagala zgraditi vecje zaupanje vame, da mislim z razmerjem resno in ne bom pobegnila.

Lp
Girl000

Re: Katera "napaka" je to?

Objavljeno: 07 Apr 2018 00:03
Napisal Miljen Vidaković
Odgovor svetovalca
_________________

Zivjo!
Glede na napisano, bi rekel da gre za fimozo. Tukaj je ena spodobna razlaga: http://www.bambino.si/fimoza
Ce bo se kaj nejasnega pa kar vprasaj.

Lep pozdrav,
Miljen Vidaković, dr. med.,
specializant družinske medicine

Re: Katera "napaka" je to?

Objavljeno: 16 Apr 2018 18:13
Napisal Girl000
Spostovani!

Najlepsa hvala za Vas odgovor:) Sem nekoliko raziskovala, ampak sem ponovno zmedena. A potemtakem, ce dejansko gre za fimozo, se to tezavo da resiti tako, da obrezejo penis?

Hvala za Vas odgovor in lep pozdrav

Girl000

Re: Katera "napaka" je to?

Objavljeno: 17 Apr 2018 12:27
Napisal Miljen Vidaković
Odgovor svetovalca
_________________

Pozdravljena,

Ne. resnica pa je, da je obrezovanje daleč najbolj uporabljana metoda zdravljenja. Včasih se najprej poizkusi z določenimi mazili in procedurami (ampak to velja predvsem za otroke).

Obstaja pa tudi možnost, da se kirurško oblikuje kožico penisa tako, da le-ta ni več "pretesna".

Upam, da sem pomagal in da bo zdaj manj zmešnjave:)

Lep pozdrav
Miljen Vidaković, dr. med.,
specializant družinske medicine