Punco mam

Vprašanja na tosemjaz.net.
ILoveTheNBA

Punco mam

ObjavaNapisal ILoveTheNBA » 10 Jan 2018 15:16

Pč mam punco ampak me zanima kako bi se mogel obnašat...vem da ne še seksa in tega ampak kaj bi bilo normalni.Prosim...Hvala
PG13

Re: Punco mam

ObjavaNapisal PG13 » 11 Jan 2018 13:57

ne jo ranit...punce so obcutljive.
Rabimpomoc

Re: Punco mam

ObjavaNapisal Rabimpomoc » 12 Jan 2018 13:46

Pozdravljen!
Do punce moraš biti kavalir, prijazen, nežen, jo pospremljati domov, braniti pred tistimi ki jo/če napadajo. Za začetek je to to.
———————————————————— lp in vso srečo
Rabimpomoc
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Punco mam

Uredništvo » 17 Jan 2018 09:06

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen!

Imeti punco in odnos pomeni bistveno več, kakor zgolj spolni odnosi čez čas. Težko ti sicer povem, kako se obnašati, saj ni nekih univerzalnih receptov. Svetovala bi ti v luči običajnih odnosov - bodi pozoren do nje, namenjaj ji svoj čas, izrazi zanimanje zanjo (kaj jo veseli, kaj počne v prostem času, kako je v šoli, v družini ipd.) ... Povej ji kaj o sebi. Morda imata kakšne skupne točke (poslušata isto glasbo, vaju zanima isti šport)? Ali pa se pogovarjata o vajinih različnostih. Veliko je odvisno od vajinega medsebojnega poznavanja - ali se poznata že od prej ali se šele spoznavata? Prav tako ni zanemarljiva vajina starost. In tudi, kako sta vajena običajnega pogovarjanja - čemu sta v dosedanjih pogovorih namenjala pozornost.

Kakor sem že povedala - ni univerzalnega recepta, katerega bi se držal in bi ti ta zagotavljal uspeh. Ljudje smo si medsebojno različni, se različno odzivamo, smo v različnih življenjskih situacijah ... Mogoče ti bo to razmišljanje pomagalo - nenazadnje si ti tisti, ki punco poznaš. Skozi čas pa se bosta še globje spoznavala.

Srečno!

Saša Marija Ratnik, psihologinja