TEŽAVE

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: TEŽAVE

Re: TEŽAVE

Napisal Doroteja Vodopivec » 17 Apr 2018 16:14

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljena.

Menim, da ti je punca pred mano pravilno svetovala. Ne smeš obupat. Življenje ti postavlja ovire, da se z njimi soočiš in postaneš močnejša. Nikjer ne bo popolno, vedno bo nekje nekdo ali nekaj kar ti ne bo ustrezalo. Pomembno je, da se znaš s tem soočit in v situacijah poiskati pozitivne stvari. Kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

Ostani močna.


Lep pozdrav,
Doroteja Vodopivec, mag. psihologije

Re: TEŽAVE

Napisal Tajaa7 » 16 Apr 2018 12:35

Hejjj!!!

Jaz sem imela podobne težave, moja mami pa oči ste se ločila. Mami je skregana z svojo mamo. Druga moja babica je imela raka na grlu zdaj so ji odstranli grlo in ne more govorit. Jaz sem bila tudi tako pod pritiskom sem se najraje hotla skrit nekam in se vrnit ko bojo težave rešene. Ampak rešitev ni da se nekam skriješ. S težavami se moreš borit. “Never give up” Najbolje je da misliš pozitivno. Zdaj tvoja uprasanje je “Kaj naj naredim” Pogovori se s očijem in mamo. Reči jim kaj te moti.


Lp, Tajaa7

TEŽAVE

Napisal Roza barva » 12 Apr 2018 14:54

Ojla! Sem oseba ,ki se zelo naveže na določene ljudi pač in jas zelo zelo pogrešam eno prfokso pac sei ona pogresa tut mene pac ker mi je na gmail napisaala .No res jo zelo pogrešam.2 očim in mami se skos prepirata ker je ocimu pomembno samo delo in nič drugega pač danes je mami zvedla ,da bo vrjetno mogla jit na neko operacijo in on je zacel da naj shujsa pa ji ne bo treba jit tja in tako sta se seveda skregala potem pa je mami se zvedla ,da ima moja babi tumor na ledvicah pač jas res več nevem kaj naj skos se prepiramo jas zelo pogresam profokso pač skos sem pod pritiskom potem pa je tu še sola in vse skupi imam se sosolke ki se hocejo skos kregati pac ..KAJ NAJ NAREDIM???

Vrh