Fanti??

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Fanti??

Re: Fanti??

Napisal Uredništvo » 09 Feb 2018 08:40

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena.

Menim, da si res malce prehitro rekla ja, ampak poskusi si zdaj dati dovolj časa, da ga malo bolje spoznaš. Omenila si, da človeka težko zavrneš, a če se bo do tebe obnašal nespoštljivo, potem je najbolje, da s tem prekineš. Tudi ne smeš dovoliti, da ti začne pošiljati kakšne neprimerne fotografije ali te kam vabiti. Zelo si še mlada in marsikdo lahko izkoristi tvojo neizkušenost. Naj te ne bo strah, a vseeno bodi previdna.

Vzemi si dovolj časa, da spoznaš njegove prave namene, a če bo pritiskal nate, ga izbriši iz svojih kontaktov. Ne dovoli mu, da prestopi mejo. Če pa se slučajno izkaže, da je v redu fant, potem se lahko v miru pogovarjaš z njim. Na tvojem mestu tudi ne bi predlagala osebnega stika, saj je zato še veliko prehitro. Če se vseeno odločiš za ta korak, vzemi še koga drugega zraven. Upam, da ti to kaj pomaga, pa srečno!

Marjetka Gojkošek, mag.psih.

Re: Fanti??

Napisal Ena radovedna punca » 08 Feb 2018 23:50

Pozdravljena. Tusi jaz sem se pred dvema tednoma znasla v podobni situaciji,le da s fantom,mojim dopisovalcem preko snapchata, nisva bila par. Pac dodal me je in sva se zacela ful menit,tudi midva sva si poslala slike,kar je bila napaka. Bil mi je kot skoraj najboljsi prikatelj in zaupnik. Nato sva se srecala in bila sem v solu. Izgledal je kaki dve leti starejsi kot je rekel da je. In izgledal je drugace in grse(brez zamere). Hec je v tem,da se nisva nasla in v bistvu sem sla parkrat mimo njega mislec da to ni on...nato sem vprasala ce je keri od njuju(njega in nnegovega prijatelja) no..recimo da mu je bilo ime Matej(ni mu bilo v resnici). No in vprasala sem ce je keri od njiju Matej. Ko se je javil me je prav stisnilo v srcu. Bilo mi je nerodno in hitro sem se mu izmuznila,rekoc da moram it. Nato sva si nekaj pisala in prislo je do prepira... bila sem potrta saj sem mu zaupala nekatere stvari,katerih ne bi skoraj nobenemu. Nato mi je po snapu pisal se njegov prijatelj,ki je od mene zahteval sliko in ni bil ravno prijazen. Seveda mi ni na kraj pameti prislo da bi mu jo dala. Tako sem se skregala z dvema osebama na en dan...

Zato te prosim! Stara si komaj 11 let. Ne spuscaj se v razmerje z fantom, ki ga NE POZNAS. Komot bi mu lahko rekla/mu lahko reces ne, a aj nisi NIKOMUR DOLZNA PRIVOLITI V KARKOLI(v tem primeru razmerje). Drugo kot drugo,poznata se dva dni,kar ke premalo za ZVEZO. Tretje: a tvoji starsi vejo da si skupaj s tujcem,ki ga poznas sele dva dni in se to preko neta?....ne ustrahuem te,samo prosimne stori tega,ker te lahko stane..govorim iz lastnih izkusenj in sem starejsa. In pa prosim ne srecaj se znjim,vsaj ne brez spremstva odrasle osebe. Ne posiljaj mu fotografij in videocallov(vidi lahko vaso hiso,tebe pa zlorabi)...ce tudi je lahko prijazen in dejansko dvanajst letnik,se prepricaj kdo je in nikoli mu ne poailjaj razgaljenih fotografij. Seveda pa mislim da bi se morala o tem posvetovati z neko odraslo oseno,ki ji zaupas,ker ti tam lahko najbolj pomaga...

In ne pozabi..ce je pripravljen na zvezo,je pripravljen pocakati da se dobro spoznata.

Lp in verjamem,da se bos pravilno odlocila

Fanti??

Napisal Kajj » 06 Feb 2018 20:46

Pozdravljeni!

Imam velik problem. Stara sem 11 in na snepchatu sem spoznala enega fanta. On mi je tudi poslal njegovo sliko in pogovarjala sma se preko video klepeta. Pa dveh dneh takšnega neprestanega pogovora me je uprašal če bi bila njegova punca. Ker sem človek ki drugega človeka ne more zavrniti sem mu rekla da sma lahko par. Do tega fanta nekaj čutim ampak nevem točno kaj. Fant je eno leto starejši od mene kar je res super. Zanima me kaj naj naredim glede na to da se v živo še nisma spoznala.

Hvala

Vrh