zasvojenost

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: zasvojenost

Re: zasvojenost

Napisal Miljen Vidaković » 13 Sep 2019 21:58

Odgovor svetovalca
________________

Obstaja marsikaj, bi pa rad, da še malce bolj poglobljeno razmisliva o tem. Imaš tako močan libido ali ne? Si tako zelo močno želiš doživeti orgazem, se samozadovoljevati in vse kar sodi k temu? Ali pa nisi popolnoma prepričan zakaj to počenjaš?

Lep pozdrav,

Re: zasvojenost

Napisal kajstoriti » 12 Sep 2019 16:37

Pozdravljeni!
Meni se zdi, da imam zelo visok libido, zaradi katerega je masturbiranje preslo v zasvojenost.
Po mojem mnenju je glavni problem odvisnost, ki se je ne morem resite. Obstajajo mogoce kaksna zdravila ali kaj podobnega?

Hvala za odgovor.

Re: zasvojenost

Napisal Miljen Vidaković » 11 Sep 2019 21:13

Odgovor svetovalca
___________________

Kaj pa ti misliš? Je problem tvoja odvisnost? je problem to, da si tako "potreben"? Bi lahko bil problem to, da s samozadovoljevanjem rešuješ nekatere druge probleme in potrebe?

Lep pozdrav,

Re: zasvojenost

Napisal kajstoriti » 09 Sep 2019 17:11

Lep pozdrav!
Psiholog mi je rekel naj se izogibam samoti in naj cim vec casa prezivim s prijatelji in omejim uporabo elektronskih naprav itd…
Na yogi pa sem spoznal nekaj vaj s katerimi naj bi odpravljali adikcije… yogo redno izvajam vsako jutro pred solo a se mi zdi da ne pripomore kaj veliko.
Najbolj od vsega se mi zdi, da so mi pomagali antidepresivi, ki jih se vedno jemljem (zoloft), ki pa mi ne pomagajo vec ampak le rahlo oblazijo tezave.
Res nimam vec idej kaj naj storim, ker me ta adikcija zelo omejuje in se je ne morem znebiti.

Vnaprej se zahvaljujem za kakrsno koli resitev.

Re: zasvojenost

Napisal Miljen Vidaković » 08 Sep 2019 21:45

Odgovor svetovalca
__________________

mhhmmm... Moram povedati, da mi je uredništvo tokrat dalo kar trd oreh :) Ne vem če bova midva lahko rešila tvoje težave, ampak dajmo poizkusiti.

Kaj so ti pa rekli ti, kateri so te zdravili (psiholog, psihiater, yoga master itd...)? Po njihovem, kaj je bilo narobe s tabo, kaj je vzrok tvojim težavam?

Lep pozdrav,

zasvojenost

Napisal kajstoriti » 05 Sep 2019 19:47

Pozdravljeni!

Star sem 15 let in sem zasvojen s samozadovoljevanjem... Obcutek imam kot, da ne morem prenehati saj je to v mojem vsakdanu neka obveza (kot bi mogel pojesti zajterk) sploh se ne morem ustaviti. Cez cel dan sem zelo omoticen in nezbran, obcutek imam kot da bi bil na drogah (mogoce zaradi hormonskega neravnovesja... res se mi ne sanja) Poskusil sem vsa mozna zdravljenja (psihoterapevti, antidepresivi, meditacije, yoga... vse mogoce ampak nic ni imelo posebnega ucinka razen antidepresivov, ki so mi za nekaj mesecev znizali libido tako da sem lahko zdrzal a se je kmalu vse podrlo). Masturbiram 3krat do 10krat na dan.
Imam tudi Traumatic Masturbation Syndrome ki sam po sebi ni nic posebnega in sem se nekako odvadil...

Hvala za kakrsno koli pomoc.

Vrh