En fant mi je full usec

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: En fant mi je full usec

Re: En fant mi je full usec

Napisal Nina Korelc » 18 Maj 2018 12:39

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena zaljubljena Maja.

Praviš, da nisi ravno najlepše postave. O sebi torej nimaš dobrega mnenja. Kaj pa je najlepša postava? Ne pozabi, da imajo vsake oči svojo najlepšo postavo. Če ne spoštuješ samo sebe in ne verjameš vase, kdo potem bo? Skozi celo življenje boš sama s sabo, zato se moraš nujno vzljubiti. Kaj drugi o tebi mislijo, sploh ni pomembno.

Zaljubljenost in ljubezen sta nekaj najlepšega kar se živemu človeku lahko zgodi. Na žalost pa je tako, da zaljubljenosti in ljubezni nikakor ne moremo izsiliti. Na nek način pa jima včasih le lahko malo pomagamo… Mogoče ti kateri od naslednjih nasvetov pride prav:

- "Ponavljaj" za fantom
Všeč so nam ljudje, ki so nam podobni. Metuljčki v trebuhu se zgodijo, ko se pogovarjaš s to osebo in ko ugotavljaš, da ti je podobna. Pokaži zanimanje za strast, ki jo goji ta fant. Ko nas nekaj res strastno zanima, smo v tej točki ranljivi. Če nekdo naša čustva, ki jih imamo na tem področju, sprejme, pa se ta čustva pričnejo mešati s čustvi, ki jih gojimo do te osebe. Takoj nam postane bolj simpatična.

- Najdi svojo srečo
Privlačnost med dvema osebama se zgodi tudi zaradi tega, ker sta si zanimiva in zabavna. Če se sama pri sebi počutiš lagodno, boš tudi osebi, ki ti je všeč, zanimiva in privlačna. Vedno ko počneš nekaj, kar ti je všeč, v čemer uživaš, naj bo to igranje športa, glasbe, bo to cenila tudi ta oseba, ker bo videla, da to počneš s strastjo. To pa je strašno privlačno.

- Glej v oči
Ljudje razvijejo občutek večje intimnosti, če se dlje časa gledajo v oči. Intimnost se povečuje med ljudmi, ki manjkrat odmaknejo pogled.

- Poslušaj
To, da dobro in pozorno poslušaš, je eden najpomembnejših načinov, kako doseči, da se nekdo vate zaljubi. Ljudje imamo radi tiste, ki pokažejo zanimanje za nas, za naše izkušnje, za to, kako se zaradi teh izkušenj počutimo. Ko se pogovarjaš, ne skreni s teme in ne govori le o sebi. Pokaži zanimanje za fanta, ga sprašuj o tistem, kar ga zanima.

- Daj priznanje
Ljudje se zaljubimo v tiste, ki nam dajejo občutek, da smo takšni, kot smo, odlični. Ljudje smo radi s tistimi, ki pokažejo, da nas cenijo, še več, s tistimi, ob katerih se počutimo kot zmagovalci. Ne skrivaj torej, če nekoga ceniš.

- Smej se
Zelo enostaven nasvet, a nasvet, ki očitno deluje. Ljudje nas bodo imeli za bolj privlačne in zanimive, če se bomo veliko smejali.

Pa kaj zato, če te fant, ki ti je všeč, trenutno ne mara. To se lahko hitro spremeni.

Pošiljam ti obilico samozavesti in te lepo pozdravljam,

Nina Korelc, univ. dipl. teologinja

En fant mi je full usec

Napisal Zaljubljena Maja » 12 Maj 2018 12:59

Hodim v OŠ in sm 8.razred, En fant iz mojega razreda mi jeful usec, sam nevem ce sm tudi js njemu. Vcasih mi da kaksen znak da sm mu mogoce vsec, sam pol pa se vs cas druzi z dvema puncama ki sta ful sexy in zabavne in to me full prizadane, js sm bol tiha.nevem kaj naj naredim, ko razmisljam o njem cutim v sebi neki ful cudnega, sam me je strah da ce mu povem da me bo on zavrnu, nism lih najlepse postave in tudi on ne, sam sm res nora na njega in nemorem nehat mislit na njega, tudi ko me kdaj nardi neki kar totalno kaze na to da mu nisem vsec, in si prisezem da bom nehala mislit na njega, se vedno ne morem nehat mislit na njega.
Solo ful sovrazim, sam grem z veseljem v solo kr me ful osrecuje to da ga vidim in ful rada se smejem njegovim salam, sam tudi unde dve sexy punci se ful vrtita okoli njega😔prosim kaj mi lahko kdo pomaga, sam mi res ne pomaga da mi nekdo rece da se pogovirim z njim ker me je prevec strah, in tudi ko sm ga na instagramu folloala me ni dodal tko da res nevem....lepo lepo prosim naj mi nekdo kej svetuje?🙏

Vrh