Fantt

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Fantt

Re: Fantt

Napisal Uredništvo » 16 Okt 2017 08:56

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena,

hvala, da si delila svojo zgodbo z nami. Kot opisuješ, sta se z omenjenim fantom pred časom zelo povezala in sta se pogovarjala vsak dan.

Težko je ugotoviti, zakaj te je blokiral, saj obstaja ogromno možnosti. Vsekakor pa ti lahko ta izkušnja predstavlja priložnost za razmislek o sebi in o tem, kaj pričakuješ od prijateljev, kakšnega odnosa si želiš z njimi in tudi, kakšnega odnosa si ne želiš. Glede na to, da si napisala, da ti fant postaja všeč, je pomembno, da razčistiš sama pri sebi, ali si res želiš samo prijateljstva z njim, ali mogoče tudi kaj več. S tem, ko si boš uredila svoje misli, boš vedela, kako naprej. Enoznačnega odgovora na tvoje vprašanje, kaj naj narediš, namreč ni.

Odraščanje je vznemirljivo obdobje v življenju vsakega posameznika, polno vzponov in padcev. S tem, ko boš bolje spoznala sebe, boš naredila prostor tudi drugim, da vstopijo v tvoje življenje. Posveti se dejavnostim, ki jih imaš rada, druži se s s sošolci in z ostalimi prijatelji. S tem, ko se boš aktivno ukvarjala z naštetim, pa se bodo tudi zadeve s fantom uredile, v eni ali drugi smeri.

Upam, da sem ti s svojim odgovorom pomagala. Če imaš še kakšno vprašanje, sem ti na voljo.

Lepo te pozdravljam,
Tjaša Rola, diplomirana psihologinja (UN)

Fantt

Napisal BEDNOJEUSESKUP » 11 Okt 2017 23:01

Zdej že kr kakšno leto nazaj, sem se začela pogovarjat z enim eno leto starejšim fantom. Dejansko sma si velik zaupala, menla sma se tak usak dan. Zdej je pač šou iz nase sole u sredno in se ne vidma vec. Sma se pa do pred dvem mescim se use normalno menla. Pol je pa pršu en dan k me je blokiru, pač kr tko iz nicesar, se danes ne vem zakaj. In js sm takrat misla da se mi bo svet sesul. Nisem mela več tistega frenda k sm mu lahko povedla kar sm si dejansko mislila o useh. In tu je biu največji problem da je men on čedalje bolj postaju ušeč. Pač nism si nikol predstaulala da bi bla kdaj skupi,sam sm ga mela pa res rada. IN me je zato se bol prizadel, kr nism vedla kak nej zdej moj dan poteka brez tistih deep pogovorou zvecer z njim. In pač neglede na to da sta minila ze dva mesca, js se vedno razmislam o njem. In pač js bi še vedn rada nekak obnovila te stike k sma jih mela. A mislite da je pametno da pač počakam do drugega leta, ko grem js tut u sredno solo, zlo blizu tja k on. Ali je bolše da poskusm zdej...ali pa ga nej pozabim?

Vrh