Makeup

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Makeup

Re: Makeup

Napisal Decembra bom 15 » 16 Avg 2017 21:49

Ves kaj js sm starejsa od tebe in se sploh ne licm btw zivim na kmetiji usak dan morm grabt in pol svicam tut zrd tega pa se bol je ce si pac naravn men je bl usec k pa d mas po kile pudra gor no moje mneenje pa js nimam ne vole ne cajta za ta po domac povedan drek😂

Re: Makeup

Napisal Uredništvo » 10 Avg 2017 08:22

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena!

Meni se zdi v redu, če z ličenjem še malo počakaš. Lahko mogoče poskusiš z maskaro ali kakšnim senčilom za oči, puder ti odsvetujem. Izdelki morajo biti zelo kvalitetni (in so običajno zelo dragi), sicer ti lahko puder zamaši pore v koži in prispeva k pretiranemu mastenju kože in aknam. In pa še škoda bi bila, da zakriješ svoje pegice, ki te delajo posebno. Za podočnjake poskusi kakšno kremo ali pa korektor.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Lepo bodi,
Tina Naranđa, dr.med.,
specializantka pediatrije

Re: Makeup

Napisal Nektarinica246 » 08 Avg 2017 15:47

Hey... glede licil
Jaz sem zacela licila uporabljati sele letos in sem stara 14 let... ne licim se vsak dan za v solo temvec za posebne priloznosti... moja sosolka se lici vsak dan za v solo in verjemi da je za to potrebno veliko casa... priporocala bi ti da licila cim manj uporabljas, ker koza na tvojem obrazu ne more dihat( to velja za puder) ce pa maskaro uporabljas vsakdan za v solo ne skodi sam postane monotono, ostali se bojo privadli na tvoj vzgled in ko ne bos mela gor makeupa se bo drugim malo cudno zdelo... ce ga bos uporabljala za posebne priloznosti bojo pa drugi samo "wooow kaksna razlika kak je lepa" to bojo govorili za tebe ne za tvoje sosolke ker so njih navajeni z makeupom... na tak nacin js gledam bi blo pa super ce se koga vprasas😄😄

Re: Makeup

Napisal Freddyy » 08 Avg 2017 13:26

Hej hoj!
Sama sem se zacela liciti pri 12 letih, vendar samo malo sencke. Postopoma sem dodala se maskaro in obrvi. Pudra ti pri tvoji starosti se ne priporocam, ce pa te motijo razne nepravilnosti pa vsekakor poiskusi BB kremico oz. katero koli drugo vlazilno kremo. In ne pozabi, obraz mora biti pred spanjem obvezno!!! umit in odstranjen produktov. Zelim ti lepo eksperimentiranje z licili, Freddyy! P. S.: Manj je vec;)

Makeup

Napisal Aqua » 07 Avg 2017 20:46

Hej
Sem stara 13 let in se še ne ličim. Večina mojih sošolk že uporablja maskaro. Jaz pa še nevem če bi jo. Sploh ne vem s katerimi ličili naj začnem z maskaro, šminko,... Res pa je da imam pegice po obrazu in jih nočem prekriti s pudro. Me pa zelo motijo podočnjaki pa ne vem s čim bi jih zakrila.
Upam da mi lahko vsaj malo pomagate.
Lp in hvala.

Vrh